Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς φορτιστή και ακουστικά στο κουτί αγοράς τα iPhone του 2020

*
Ο αναλυτής Ming-chi Kuo, γνωστός για τις διασυνδέσεις του στα της Apple, αναφέρει σε νεότερη δημοσίευσή του πως η εταιρεία του Κουπερτίνο δεν θα προσφέρει ακουστικά και φορτιστή στα iPhone που θα κυκλοφορήσουν από το 2020. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα αφαιρεθεί και ο φορτιστής από τα πακέτα του iPhone SE που θα πωλούνται προς τα τέλη της χρονιάς. Στόχος της Apple είναι να μειώσει όσο το δυνατόν το κόστος των προϊόντων της όσο πηγαίνει προς την εποχή του 5G, ενώ θέλει να μειώσει αρκετά και το μέγεθος των συσκευασιών της για να βοηθηθεί σε επίπεδο logistics. Ο Kuo σημειώνει ακόμη στην έρευνά του πως αναμένεται ένα νέο iPad 10.8 ιντσών μέσα στο 2020, με ένα iPad mini στις 8.5 ίντσες να ακολουθεί μέσα στο πρώτο μισό του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*